محمدحسن صادقیان در گفتگو با خبرنگار مهر در ساوجبلاغ افزود: در حال حاضر برخی از چاه های قدیمی و سنتی در ساوجبلاغ برپا هستند که جهاد کشاورزی به دلیل سنتی بودن این چاه ها به آنها مجوز نمی دهد که این امر مانع از فعالیت بهینه آنها شده است.
وی ادامه داد: به دنبال این امر، اداره برق نیز به این چاه ها مجوز برق نمی دهد که این امر باعث می شود آنها مجبور باشند از برق اضطراری استفاده کنند که این امر مشکلاتی به همراه دارد.
مشکل نبودن مجوز به ضرر کشاورزی منطقه تمام شده است
این مسئول بیان کرد: این مشکل به ضرر کشاورزی منطقه تمام شده ضمن اینکه ساوجبلاغ یکی از قطبهای کشاورزی منطقه است که این امر، ضرورت اتخاذ راهکارهای لازم برای حل مشکل یادشده را بیش از پیش آشکار می کند.
وی عنوان کرد: برخی از چاه های یادشده قدمت 50 ساله دارند و قدیمی هستند البته قدیمی بودن الزاما به معنای غیراصولی بودن نیست و برخی از این چاه ها برغم قدیمی بودن اصولی هستند.
بسیاری از چاه های قدیمی با کمبود آب مواجه شده اند
صادقیان اظهار داشت: به دنبال وجود مشکل یادشده، بسیاری از چاه های قدیمی با کمبود آب مواجه شده اند و در این زمینه گرفتار مشکلات جدی هستند که این امر بر مشکلات صاحبان و مالکان آنها و کشاورزان منطقه افزوده است.
وی خاطرنشان کرد: از دستگاه های ذیربط انتظار می رود برای حل این مشکل در اسرع وقت وارد عمل شوند ضمن اینکه باید همواه پتانسیلهای کشاورزی ساوجبلاغ را به خاطر داشته باشیم و نگذاریم مانعی بر سر راه شکوفایی این ظرفیتها ایجاد شود.
چاه های یادشده نیازمند داشتن برق سه فاز هستند
این مسئول اضافه کرد: چاه های یادشده نیازمند داشتن برق سه فاز هستند و از جهاد کشاورزی و اداره برق تقاضا داریم برای حل این مشکل همکاری کنند و نگذارند چاه های قدیمی بلاستفاده باقی بماند.
وی یادآور شد: نباید تصور کنیم که همه چاه های سنتی و قدیمی غیراصولی هستند بلکه باید در درجه اول، این امر را در خصوص آنها بررسی کنیم و به فکر رفع مشکلات باشیم.
نظر شما